Subscribe:

2012. április 4., szerda

Eastbound & Down jön a 3. évad

Április 24-én indul a Eastbound & Down (Egyszer fent,…inkább lent) harmadik évadja, melyben Kenny 'Fucking' Powers megmutatja a Myrtle Beach baseballcsapatnak, hogyan is kell játszani azt a kibaszott baseballt.



A most induló évad 1 évvel a második évad eseményei után folytatódik: Kenny a nem túl király Myrtle Beach-ben kezd el játszani, illetve Myrtle Beach királya címre fáj a foga.
A magánéleti gondok se maradhatnak ki Kenny életéből: öregedési problémák, April szült neki egy fiú gyermeket (aki remélem lesz annyira cool lesz mint az apukája). Új cimborát is talál magának Shane-t (Jason Sudeikis, aki a Saturday Night Live-ból lehet ismerős).



Az állandó karakterek mellett lesz pár visszatérő is, úgy mint: Katy Mixon (April), Will Ferrell (Ashley Schaeffer autókereskedő), Matthew McConaughey (a baseball-tehetségeket kutató Roy McDaniel) és Don Johnson (Kenny Powers apja). Kennyt a továbbiakba is az élőben is nagyon csúcsszuper Danny McBride alakítja (Trópusi vihar, Ananász expressz). Sőt a sorozat megvalósításában is részt vett. Ben Best és Jody Hill munkáját segítve ezzel a tettel.

Az Eastbound & Down nyolcrészes harmadik évadja április 24-től lesz kedd esténként látható az HBO-n.
A cikk nem jöhetett volna létre az HBO nélkül.  www.hbo.hu

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek oszd meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése